Інформативна популяризація архітектури як змістово-просторова складова підвищення атрактивності малого міста - Дида, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто питання реклами і популяризації архітектурного простору. Запропоновано класифікацію видів популяризації архітектури і розкрито проблему взаємодії архітектури з рекламно-інформативними елементами. The paper deals with questions of advertisement and popularization of architectural space. It is proposed the classi fication of the arts of the popularization of architecture and opened the problem of the co-operation of the architecture and of the advertisement-informational elements.
Keywords: архітектурна атрактивність; мале місто; популяризація архітектурного простору; architectural attractivity; small towns; popularization of architectural space