Застосування розпізнавання слів в криптографії - Любарська, Т. Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглядаються використання зашумлення та розпізнавання слів у криптографії.

In given article consider using fortuitous distortion and recognition of word in cryptography.
Keywords: 621.396