Титульний аркуш до "Геодезія, картографія і аерофотознімання" - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Номери збірника “Геодезія, картографія і аерофотознімання”, починаючи з 2014 р., внесені в базу “Index Copernicus”. Статті, опубліковані в збірнику “Геодезія, картографія і аерофотознімання”, визнаються ДАК України для захисту кандидатських та докторських дисертацій як наукометричні.

From 2014 Journal “Geodesy, Cartography and Aerial photography” had been included in the database “Index Copernicus”. Papers, published in the journal “Geodesy, Cartography and Aerial Photography” are considered by State Attestation Committee of Ukraine when the defense of candidate and doctoral dissertations as scientometrics.