Теоретичні основи оцінювання інноваційної інфраструктури - Шотік, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Інноваційна інфраструктура, будучи водночас і фундаментом, і каталізатором інноваційної діяльності, відіграє провідну роль у її забезпеченні. Актуальність проблематики адекватного оцінювання інноваційної інфраструктури обумовлена необхідністю її розвитку у нашій державі із огляду на сучасне значне відставання у вирішенні даного питання від розвинених країн світу та країн, що найбільш стрімко розвиваються. An innovative infrastructure is at the same time the foundation and the catalyst of the innovative activity. It plays a leading role in supporting the innovative activity. The necessity to asses the innovative infrastructure is dictated by the lag of our state from the developed countries of the world.
Keywords: інноваційна інфраструктура; аналізування інноваційної інфраструктури; інноваційна модель національної економіки; технологічне лідерство; метод дослідження; innovative infrastructure; analysis of innovative infrastructure; innovative model of national economy; technological leadership; research method