Натурні випробування монолітних цементнобетонних дорожніх покриттів - Думич, І. Ю.; Сало, В. Ю.; Балаян, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено результати натурних випробувань цементобетонних покриттів на різних основах при дії рухомого навантаження. In this article given the results of field tests of cement coatings on various bases under the action of rolling load.
Keywords: цементобетонне покриття; статичні прогини; амплітуди коливань; частоти коливань; cement coating; static deflection; amplitude; requency fluctuations