Результати вирішення проблем енергоефективності у муніципальному секторі міста Львова - Копець, Г. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглядаються результати вирішення проблем енергоефективності у муніципальному секторі міста Львова, застосування інформаційно-комп’ютерних систем для моделювання і прогнозування системи енергоменеджменту муніципальних об’єктів житлово-комунального господарства, що забезпечує підвищення ефективності використання енергоресурсів муніципальних об’єктів. This paper is concerned with issues of results of solving problem of energy efficiency in municipal sector of Lviv, application of information computing system for municipal energy management. Improving this information -computing system helps to increase of effectiveness of activity of municipal objects.
Keywords: енергоефективність; енергоменеджмент; ефективне використання енергоресурсів; energy efficiency; energy management; effective using of energy resources