Автогенераторні схеми напівпровідникових резонансних сенсорів - Боднар, Р. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто основні способи зменшення похибок зчитування та кодування досліджуваних сигналів у перетворювачі. Запропоновано перетворювач з сумарною похибкою зчитування та кодування не більше ніж 0,1%. The paper considers the main technicues of reading and quantisation erroes elimination of the investiqated signals. The convertors with reading and qualisation errors less’ then 0,1% are proposed.