Психолого-педагогічні аспекти підготовки викладачів вищої школи до професійного спілкування - Чукавіна, Тетяна Едуардівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Необхідність психолого-педагогічної підготовки викладачів технічних та медичних вузів з метою формування власного індивідуального стилю спілкування, що сприятиме як професійному зростанню викладача, так і активізації учбової діяльності студентів.