Електронна медицина: поняття, форми та стратегія розвитку - Мина, Жанна; Гакало, Тарас (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
In this article we will discuss the concept of e-medicine, forms of realization and introduction in Ukraine.
Keywords: медицина; здоров’я; інформаційно-телекомунікаційні технології; пацієнт; медичний фахівець