Бібліотечно-інформаційна сфера: загальносвітові тенденції розвитку у першому десятилітті ХХІ ст. - Воскобойнікова-Гузєва, О. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Розглянуто нові тенденції розвитку бібліотечно-інформаційної сфери. Наголошено на ролі і значенні національних бібліотек у зв’язку із розвитком національних колекцій та електронних публікацій. New trends in the development of library and information field were considered. It was stressed on the role end importance of national libraries in connection with the development of national collections and electronic publications.
Keywords: бібліотечно-інформаційна сфера; стратегічний розвиток; національна бібліотека; library and information field; strategic development; national library