Франчайзинг в Україні: стан та перспективи розвитку - Петришин, Н. Я.; Жежуха, В. Й. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Визначено категорію “франчайзинг”, проаналізовано стан розвитку франчайзин- гових відносин у світі та в Україні, виявлено стимулювальні та стримувальні фактори, що впливають на розвиток франчайзингу в Україні. A category of franchising is defined, progressive state of franchising relations in the world and Ukraine is analysed, motivation and restrained factor which have influence on franchising development in Ukraine are found out.