Теоретичне визначення міцності залізобетонних балок, підсилених залізобетонною обоймою за дії навантаження за інженерною методикою - Дубіжанський, Д. І.; Хміль, Р. Є.; Бліхарський, З. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати досліджень згинальних залізобетонних елементів, підсилених за дії навантаження залізобетонною обоймою. На підставі отриманих результатів проведено порівняння експериментальних та теоретичних величин несучої здатності балок. Розраховано коефіцієнти використання міцності матеріалів обойми. The results of researches of bending reinforce-concrete elements, increased at the action of loading by reinforce-concrete holder are pres ented. On the basis of the obtained results was made comparison of experimental and theoretical value of the load-carrying capacity of beams. Desighned coefficients of the use of materials strength of the holder.
Keywords: залізобетонні елементи; міцність; обойма; підсилення; reinforce-concrete; load-carrying capacity; holder; increasing