Дослідження роботи конструкцій моста поширеного монолітною накладною плитою - Коваль, П. М.; Сташук, П. М.; Танський, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розглянуто виконані дослідження конструкцій моста поширеного монолітною накладною. Описано методи його досліджень та визначення технічного стану. Наведено результати обстеження та випробування моста тимчасовим навантаженням.This paper is devoted to the research of the bridge spans widened by monolithic slab. The method of investigation and studing of technical condition are described. The results of bridge inspection and testing by live load are introduced.
Keywords: залізобетонна прогонова будова; технічна діагностика; монолітна накладна плита; результати досліджень; reinforced concrete arch; technical diagnostic; calculation of bridge; the results of investigation