Багатопрограмна інформаційно-вимірювальна система - Івахів, Орест; Походило, Євген (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Під час обслуговування об’єкта з апріорно відомою статистикою для зменшення семантичної надмірності часто використовують системи із зміною програм опитування. Досліджено характеристики такої системи. При обслуживании объекта с априорно известной статистикой с целью уменьшения семантической избыточности часто используют системы со сменой программ опрашивания. Исследовано характеристики такой системы. The programmable systems often are very convenient to the measurement object with a priory well known statistics serving for the semantic redundancy reducing. Such system characteristics investigation are considered in this paper.