Нормативно-правове регулювання процедури досудового вирішення публічно-правових спорів у сфері реалізації податкової та митної політики: проблеми уніфікації - Тильчик, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглядається актуальна сьогодні проблема формування нормативно-правових передумов щодо можливості закріплення обов’язкового досудового порядку вирішення публічно-правових спорів, обов’язковою стороною яких виступає Державна фіскальна служба України під час реалізації податкової та митної політики. Рассматривается актуальная сегодня проблема формирования нормативно-правовых предпосылок возможности закрепления обязательного досудебного порядка разрешения публично-правовых споров, обязательной стороной которых выступает Государственная фискальная служба Украины при реализации налоговой и таможенной политики. The article considers relevant to the problem of formation of normative and legal prerequisites for the possibility of fixing the mandatory pre-trial procedure for settling public disputes mandatory side of which is the State Fiscal Service of Ukraine in the implementation of tax and customs policy.
Нормативно-правовое регулирование процедуры досудебного разрешения публично-правовых споров в сфере реализации налоговой и таможенной политики: проблемы унификации
Legal regulation of the procedure of prejudicial settlement of public law disputes in the implementation of tax and customs policy: problems of unification
Keywords: адміністративне оскарження; захист прав платників податків; досудовий порядок вирішення спорів; публічно-правові спори; органи, що реалізують податкову та митну політику; административное обжалование; защита прав налогоплательщиков; досудебный порядок разрешения споров; публично-правовые споры; органы, реализующие налоговую и таможенную политику; administrative appeals; protection of taxpayers; pre-order dispute resolution; public disputes; bodies, implementing tax and customs policy