Формування конкурентних переваг акціонерного товариства за рахунок введення корпоративного секретаря - Іванова, О. Ю.; Лаптєв, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
У статті визначено роль та позиціонування корпоративного секретаря в системі управління акціонерним товариством з метою організації ефективного функціонування керівних органів та пошуку балансу інтересів зацікавлених осіб, що сприятиме раціональному використанню фінансових коштів підприємства та формуванню його конкурентних переваг.