Структуризація системи логістичного забезпечення Збройних Сил України - Сапіга, Р. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Узагальнено досвід структурування систем логістичного забезпечення Збройних сил. Обгрунтовано засади удосконалення організаційної та функціональної структури логістичного забезпечення в контексті приєднання України до НАТО. Generalized experience of structurization of the systems of the logistic providing of Military powers. Grounded principles of improvement of organizational and functional structure of the logistic providing are in the context of joining of Ukraine to NATO.
Keywords: системи логістичного забезпечення; Збройні сили; systems of the logistic providing; Military powers