XV Міжнародна науково-технічна конференція "Геофорум-2010" -сучасні наукові розробки та перспективи розвитку геодезичних, картографічних і кадастрових робіт - Тревого, І. С.; Савчук, С.; Бурштинська, Х.; Глотов, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
На основі МНТК "Геофорум-2010" подано огляд сучасного стану та перспективи розвитку геодезичних, картографічних та кадастрових робіт. На основе МНТК "Геофорум-2010" проведён обзор современного состояния и перспективы развития геодезических, картографических и кадастровых работ. On the basis of ISTK "Geoforum-2010" is spent the review of a modern condition and prospects of development of geodetic, cartographical and cadastral works.
XV Международная научно-техническая конференция "Геофорум-2010" - современные научные разработки и перспективы развития геодезических, картографических и кадастровых работ
XV International scientific-technical conference "Geoforum-2010" Modern scientific workings out and prospects of development of geodetic, cartographical and cadastral works
Keywords: конференція; геодезичні; картографічні; кадастрові роботи