Функціональна структура логістики та логістичні системи у сфері туризму - Михайліченко, Г. Д. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Викладено концептуальні основи логістики та трансформація поняття логістики у сфері туристичної діяльності Досліджено функціональну структуру логістики туристичного підприємства та визначено типи логістичних систем.