Математична модель процесів повітро- і теплообміну в помешканнях житлових будинків за розрахункових умов - Жуковський, С. С.; Кінаш, О. В (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Запропоновано математичну модель оцінювання процесів повітротеплообміну помешкань, яка враховує їх теплообмін із зовнішнім середовищем, повітрообмін за дії природних чинників і особливостей прилягання помешкань до фасадних стін будинку, та втрати тепла на підігрівання притікального (зовнішнього) повітря. The mathematical model of an estimation processes air heat exchange of premises which considers their heat exchange with an environment, air exchange is offered at action of natural factors and features of conformity premises to front walls of a building, and also loss of heat on warming up of incoming (external) air.