Experimental method of contact membrane distillation process research - Kubrak, Аnatoliy; Ladieva, Lesya; Burban, Anatoliy; Dubik, Roman (Publishing House of Lviv Polytechnic National University, 2008)
Описується лабораторний стенд для дослідження процесу контактної мембранної дистиляції (КМД); пропонується нестандартний алгоритм визначення динамічних характеристик каналу, безпосередньо недоступного для вимірювання за перехідними характеристиками каналів, які представляють ланцюжок послідовно з’єднаних елементів та окремих елементів цього ланцюжка. A laboratory setup for the research of contact membrane distillations (CMD) process is described; a non-standard algorithm of defining dynamic characteristics of a channel, which are directly inaccessible for measurement, by its transitive characteristics that can be represented as a chain of consistently connected elements, as well as separate elements of this chain, is offered.
Експериментальний метод дослідження процесу контактної мембранної дистиляції
Keywords: контактна мембранна дистиляція; знесолення; експериментальні дослідженн; ідентифікація динамічних характеристик; contact membrane distillation; desalination; experimental researches; identification of dynamic characteristics