Визначення витрат теплової та електричної енергії на допоміжне устатковання під час знаходження блоків ТЕС у резерві - Мисак, Й.; Крук, М.; Якимів, Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Запропонована методика математичного описання і визначення витрат теплової та електричної енергії, яка затрачається на привід допоміжного устатковання під час збереження котлів у резерві.

This article bears upon determination of losses of thermal electric energy under blocks finding time in reserve, and also offered methods of determination and rate setting of these losses.
Keywords: 621.3