Вплив взаємодії конвективної і закрученої струмини на результуючий повітряний потік - Cухолова, І. Є.; Возняк, О. Т.; Миронюк, Х. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Подано результати розрахунків і побудовано графіки взаємодії конвективної і закрученої струмини. In this article presented the results of calculations of co-operation of convective and swirl air jets.
Keywords: закручена струмина; конвективна струмина; air swirl air jet; convective air jet