Перспективи нафтогазоносності південно-східної частини автохону Карпат за результатами створення 3D інтегральної геолого-геофізичної моделі - Петровський, О. П.; Федченко, Т. О.; Онищук, О. М.; Казюка, І. М.; Костик, А. О.; Ганженко, Н. С.; Суятінов, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Аналізується 3Д геогустинна модель південно-східної частини Карпат з точки зору розвитку відкладів з покращеними колекторськими властивостями в межах автохтонних відкладів, наводиться рейтинг виявлених об’єктів, окреслено нові перспективні ділянки для постановки геолого-розвідувальних робіт. Анализируется 3Д геоплотностная модель юго-восточной части Карпат с точки зрения развития отложений с улучшенными коллекторскими свойствами в пределах автохтонных отложений, приводится рейтинг обнаруженных объектов, намечены новые перспективные участки для постановки геолого-разведочных работ. 3D model geo-density of southeastern Carpathians is analyzed in terms of distribution of areas with improved reservoir properties within the autochthonous sediments. Oil and gas prospects are ranked, also new promising exploration areas are delineated.
Перспективы нефтегазоносности юго-восточной части автохтона Карпат по результатам создания 3Д интегральной геолого-геофизической модели
Oil and gas potential of the south eastern part of Carpathians autochthon by results of the integrated 3D geological and geophysical model
Keywords: 3D модель; перспективи нафтогазоносності; автохтон Карпат; 3D модель; перспективы нефтегазоносности; автохтон Карпат; 3D model; the prospects for oil and gas; Carpathian autochthon