Напрямки фінансового забезпечення інноваційної діяльності промислових підприємств - Рассуждай, Л. М.; Драчук, Ю. З.; Новікова, Н. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто напрямки фінансового забезпечення інноваційної діяльності промислових підприємств на прикладі вугільної галузі та шляхи пошуку додаткових джерел і форм інвестування інвестиційно-інноваційних проектів з метою підвищення ефективності виробництва вугільної продукції через відтворення, оновлення, нарощування виробничого потенціалу вугледобувних і вуглепереробних підприємств за умов прозорих взаємовідносин між вугільними підприємствами і зарубіжними інвесторами. The article considers the ways of financing the innovation activity of industrial enterprises on the example of the coal industry and search for additional sources and forms of investments to investment-innovative project in order to raise the efficiency of coal production thorough reproduction, modernization and growth of production potential of mining and coal-processing enterprises due to open interrelations between coal enterprises and foreign investors.
Keywords: фінансове забезпечення; інновації; інвестиції; вугільна галузь; інвестор; financing; шinnovations; coal industry; investor