Семенишин, С. М.Троцький, В. І.Петрушка, І. М.Федорчук-Мороз, В. І.2018-09-212018-09-212002Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому / Є. М. Семенишин, В. І. Троцький, І. М. Петрушка, В. І. Федорчук-Мороз // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 238–242.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42701Наведені результати досліджень екстракційного вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому. Встановлено вплив температури екстрагування та попередньої термічної обробки сировини. The results of investigation of extraction process of pectin and poly-sugars from raw beets are given. The influence of extraction process temperature and preliminary thermal processing of raw materials was established.ukКінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жомуArticle© Семенишин С. М., Троцький В. І., Петрушка І. М., Федорчук-Мороз В. І., 2002238–242615.012.014