Рівень технологічного розвитку підприємства як складова його конкурентоспроможності - Ємельянов, О. Ю.; Петрушка, Т. О.; Крет, І. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Запропоновано показники оцінювання рівня технологічного розвитку підпри- ємства за певним видом продукції та відносного рівня його конкурентоспроможності. Встановлено послідовність визначення переліку основних чинників, які обумовлюють рівень конкурентних переваг продукції. Обґрунтовано критерій вибору найбільш конкурентоспроможного виду продукції з декількох різновидів, що відрізняються технологічним способом її виробництва. Встановлено закономірності впровадження на підприємстві нових конкурентоспроможних технологій виготовлення продукції. A performance evaluation of technological development of the company for a certain type of product and the relative level of competitiveness. Established sequence determination of the list of main factors that determine the level of competitive advantage products. Grounded criterion for selecting the most competitive product type from several varieties, differing technological means of production. Patterns in the enterprise implementation of new competitive technologies of production.
Technological development of an enterprise as a part of its competitiveness
Keywords: підприємство; конкурентоспроможність; чинники; технологія; рівень; конкурентні переваги; критерій вибору; enterprise competitiveness factors; technology level; competitive advantages; selection criteria