Вплив вакуумування виробів на інтенсивність просочення бетону розплавом сірки - Мовчан, М. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Наведено результати досліджень просочення бетону розплавом сірки під вакуумом і після попереднього вакуумування зразків. Встановлено залежність вмісту сірки в бетоні, глибини та швидкості просочення виробів від тиску в камері й величини попереднього вакуумування при просоченні.

The article presents the test results of the saturation of concrete with liquid sulphur under vacuum and after previous vacuuming of samples. The results indicated the dependence of sulphur content in concrete, depth and rate of saturation based on the pressure in the test chamber and the value of the previous vacuumization.
Keywords: 666.972