Види інновацій підприємств промисловості - Сиротинська, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено підходи вітчизняних та зарубіжних вчених до класифікації інновацій; запропоновано власну класифікацію інновацій, яка містить узагальнені основні ознаки та види інновацій; визначено сутність кожної з інновацій та притаманні їй власні якісні характеристики, набір яких і дає змогу визначити величину впливу інновації на розвиток підприємства. In the article the studied going of domestic and foreign scientists is near classification of innovations; own classification of innovations, which includes the generalized basic signs and types of innovations, is offered; certainly essence each of innovations and own high-quality descriptions set of which and enables to define the size of influence of innovation on development of enterprise are inherent to it.
Types of innovations of enterprises of industry
Keywords: інновація; нововведення; інноваційна діяльність; класифікація інновацій; innovation; novation; innovative activity; classification of innovations