Розвиток управління початковою освітою в Україні: історичний аспект - Кудла, Марія Валеріївна (Бадікова Н. О., 2015)
Проаналізувати появу організованої початкової освіти та управління нею із періоду відкриття перших офіційних шкіл до періоду становлення державної структури управління народною освітою.