Права споживача у разі укладення та виконання кредитно-фінансових договорів - Яновицька, Г. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано спеціальні нормативні акти, які регулюють права споживача у разі укладення та виконання кредитно-фінансових договорів. Вказано на необхідність ґрунтовного роз’яснення серед населення їх споживчих прав. Зроблено низку висновків щодо вдосконалення фінансового ринку. Проанализированы специальные нормативные акты, регулирующие права потребителя в случае заключения и выполнения кредитно-финансовых договоров. Указано на необходимость основательного разъяснения среди населения их потребительских прав. Сделаны выводы по совершенствованию финансового рынка. Analyzed special regulations of the consumers rights in the conclusion and the execution of financial contracts. Specified on the necessity of explanation to the citizens of their consumer rights. Made a number of conclusions on improving financial market.
Права потребителя в случае заключения и выполнения кредитно-финансовых договоров
Сonsumer rights in the conclusion and the execution of financial contracts
Keywords: споживач; права споживачів; фінансова послуга; банк; укладення договору; потребитель; права потребителей; финансовая услуга; банк; заключение договора; consumer; consumers rights; financial service; bank; conclusion of the contract