Термометричні характеристики інтерметалічного напівпровідника n-ZrNiSn, сильнолегованого акцепторною домішкою Y - Ромака, Володимир; Крайовський, Володимир; Ромака, Любов; Горинь, Андрій (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Досліджено температурні та концентраційні залежності питомого опору, коефіцієнт термо-ЕРС, а також енергетичні характеристики Zr1-xYxNiSn у діапазонах, Т=80÷380 К, х=0÷0,25. Исследованы температурные и концентрационные зависимости удельного сопротивления, коэффициента термо-ЭДС, а также энергетические характеристики Zr1-xYxNiSn в диапазонах, Е=80÷з80 К, х=0÷0.25. The temperature and concentration dependencies of resistivity, thermopower and also power descriptions of Zr1-xYxNiSn semiconductor in ranges, Т=80÷380 К and х=0÷0,25, respective were investigated.