Розрахунок міцності нормальних перерізів залізобетонних балок, пошкоджених корозією - Бліхарський, З. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Запропонована методика розрахунку нормальних перерізів балок, пошко¬джених корозією. Наведені експериментальні дані, на яких апробована методика. Порівнюються результати розрахунку залізобетонних балок, отриманих за даною методикою і згідно з чинними нормативними документами.