Розроблення HR платформи для зручного прийому резюме та перегляду кандидатів - Процик, Любомир Миколайович; Protsyk, Liubomyr Mykolaiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Розширена анотація. Бакалаврська робота присвячена створенню сучасної веб-платформи, що об’єднує автоматизацію базових HR-процесів і «з коробки» аналітику для малого та середнього бізнесу. У першому розділі проведено огляд існуючих рішень на ринку HR-систем (ATS, HRIS, HCM). Визначено їхні сильні та слабкі сторони, зокрема, відсутність одночасного поєднання миттєвого запуску, гнучкої модульності й потужної аналітики. Другий розділ описує характеристику предметної області: ключові процеси рекрутингу, адаптації, моніторингу продуктивності та аналізу плинності кадрів. Сформульовано функціональні вимоги, які забезпечують єдину модель даних для транзакційної та аналітичної обробки. Платформа реалізує REST-API для взаємодії між клієнтською та серверною частинами, підтримує JWT-автентифікацію й вебхуки для інтеграції з зовнішніми системами. Об’єкт дослідження – HR-процеси в компаніях малого та середнього бізнесу. Предмет дослідження – веб-платформа для автоматизації та аналітики цих процесів. Мета роботи – розробити та протестувати веб-платформу, що забезпечує автоматизацію рекрутингу, адаптації, моніторингу продуктивності й аналітику «з коробки». Результати – створено прототип платформи з мікросервісною архітектурою, реалізовано основні модулі (керування вакансіями, аналітичні дашборди, профілі співробітників), проведено функціональне тестування.

This Bachelor’s thesis is devoted to the creation of a modern web platform that combines automation of core HR processes with out-of-the-box analytics for small and medium-sized enterprises. In the first chapter, an overview of existing HR solutions on the market (ATS, HRIS, HCM) is presented. Their strengths and weaknesses are evaluated, particularly the lack of any single system that simultaneously offers rapid deployment, modular flexibility, and powerful analytics. The second chapter describes the domain characteristics: key processes of recruitment, onboarding, performance monitoring, and turnover analysis. Functional requirements are formulated to establish a unified data model supporting both transactional and analytical processing. The platform implements a REST-API for client-server interaction, supports JWT authentication, and uses webhooks for integration with external systems. Object of research – HR processes in small and medium-sized businesses. Subject of research – a web platform for automating and analyzing these processes. Aim of the work – to develop and validate a web platform that automates recruitment, onboarding, performance tracking, and provides ready-to-use analytics. Results – a microservice-based prototype was created, core modules (vacancy management, analytics dashboards, employee profiles) were implemented, and functional testing was completed.
Development of an HR platform for convenient resume submission and candidate review
Keywords: 6.122.00.00; – веб-платформа; HR-процеси; автоматизація; аналітика. Перелік використаних джерел 1. https://docs.spring.io/spring-boot/docs/current/reference/html/ 2. https://nextjs.org/docs 3. https://reactjs.org/docs/getting-started.html 4. https://www.mongodb.com/docs/manual/ 5. https://recharts.org/en-US/; – web platform; HR processes; automation; analytics