Документаційне забезпечення управлінської діяльності санаторно-курортного закладу - Сліпець, Надія; Марковець, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
In the paper the features of administrative documents for the operation of sanatorium and resort institutions are considered.
Keywords: документ; управлінська діяльність; санаторно-курорта установа