Синтез естерів 3 -(1,1 - диокситіациклопентал) тіосульфокислоти - Баранович, Д. Б.; Бандера, Ю. П.; Лубенець, В. І.; Новіков, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розроблено методики синтезу калієвої солі 3 -(1,1 - диокситііциклопентан) тіосульфокислоти та S - алкіл - (1,1 - диокситіациклопентан - 3 - іl) тіосульфонатів. A methodes of the synthesis of potassium salt of 3-(1,1-ditiacyclopentane) thiosulfur acid and S-alkyl-(1,1-ditiacyclopentane-3-il)thiosulfonates where done.