Модернізація бізнес-освіти в Україні і оцінка якості підготовки фахівців - Мороз, Л. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто проблеми і перспективи реформування вищої економічної освіти в Україні у напрямку входження до європейського освітянського простору, а також питання оцінки якості бізнес-освіти на різних рівнях: в системі державної акредитації, з позицій незалежної професійної експертизи і з боку бізнес-спільноти, яка висуває високі професійні вимоги до майбутніх фахівців з економіки і менеджменту.

Problems and prospects of higher economic education reformation in Ukraine in direction of entering the European education system as well as issue of business education quality assessment at different levels within the system of state accreditation on the part of independent professional examination and on the part of business community which demands high professional level from the future specialists in economy and management have been discussed.
Keywords: 658.8