Підвищення ефективності інвестиційних програм використання та розвитку замкових комплексів - Абизов, В. А.; Abyzov, V. A. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано історико-архітектурну й історико-містобудівну спадщину Украї-ни, оцінено історико-культурний потенціал замкових комплексів. Розглянуто питання збереження замків із залученням нетрадиційних джерел фінансування, використання їх територій для потреб туризму із створенням відповідної інфраструктури обслуго-вування. Досліджено застосування стратегічного планування.

The article analyzes the historical, architectural and urban planning heritage of Ukraine, estimates the historical and cultural potential of castle complexes. Considered are the issues of keeping castles with involvement of non-traditional sources of financing, and using castle territories for tourism purposes alongside with developing appropriate service network. The use of strategic planning is examined.
Increasing the effectiveness of investment programs on utilization and development of castle complexes
Keywords: нетрадиційне джерело фінансуванняж; стратегічне планування; івестиційна програма; менеджмент містобудування; ефективний менеджмент; 711