Моделювання дефектності ізоляції емальпроводів під час виготовлення обмоткових елементів електричних апаратів - Євтух, П. С.; Вакуленко, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблена методика випробувань ізоляції емальпроводів обмоткових елементів підвищеною напругою для оцінки ступеня їх дефектності методами статистичного аналізу. Дефектність ізоляції емальпроводів – випробування підвищеною напругою – статистичні методи. Worked out methods of tests of electric apparatuses’ round winding wires isolation of electric disruptive strength for imperfectness degree by the methods of statistical analysis. Isolation’s imperfectness – electric disruptive strength – methods of statistical analysis.