Організація аудиторської перевірки нематеріальних активів промислових підприємств - Карп’як, Я. С.; Ріжко, Л. І.; Карп’як, О. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто та узагальнено систему об’єктів аудиту, організацію проведення аудиторської перевірки нематеріальних активів. Проведені теоретичні дослідження є основою для визначення нових напрямів в обліку, та аудиті, зокрема розроблення рекомендацій з удосконалення обліку, формування моделей аудиту та вигідності використання нематеріальних активів. The objects of audit system, the organization of intangible assets audit were considered and generalized. Conducted theoretical studies are the basis for identifying new areas of accounting and auditing, in particular the development of recommendations to improve accounting, audit models formation and utility of intangible assets.