Intranet архітектура інтелектуальних систем електронного навчання - Берко, А. Ю.; Висоцька, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
The problems of e-teaching systems based on the Intranet technologies development are considereded in this paper. В статті розглядаються проблеми створення систем електронного навчання на основі Intranet технологій.