Нові перспективні райони, відклади і типи пасток вуглеводнів у піднасувних зонах Українських Карпат - Крупський, Ю. З.; Бодлак, В. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Пропонується новий район пошуку вуглеводнів у „крайовому валі” Євразійської платформи в Закарпатті. Продуктивні комплекси: девон, карбон, юра, крейда, палеоген, неоген. Можливі різноманітні типи пасток. Предлагается новый район поиска углеводородов в "краевом вале" Евразийской платформы в Закарпатье. Продуктивные комплексы: девон, карбон, юра, мел, палеоген, неоген. Возможные разнообразные типы ловушек. A new area is suggested for hydrocarbon explorations in the margin shaft of the Eurasian platform, in the Transcarpathians. The productive systems: Devonian, Carboniferous, Jurassic, Cretaceous, Paleogene, Neogene. Traps of various types are possible.
Новые перспективные районы, отложения и типы ловушек углеводородов в поднадвиговых зонах Украинских Карпат
New promising areas, sediment, and types of hydrocarbon traps in the thrust areas under the Ukrainian Carpathians
Keywords: Українські Карпати; піднасув; плита; зона Тейссейре-Торнквіста; крайовий вал; границя "Мохо”; гравіметрія; родовища вуглеводнів; Украинские Карпаты; поднасув; плита; зона Тейссейре-Торнквиста; краевой вал; граница "Мохо"; гравиметрия; месторождения углеводородов; Ukrainian Carpathians; on-thrusts; plate; Teysseyre-Tornquist Zone; margin shaft; Moho discontinuity; gravimetry; hydrocarbon deposits