Способи забезпечення комфортних умов у приміщеннях тваринницьких комплексів - Желих, В. М.; Сподинюк, Н. А.; Макаруха, О. І.; Щеглюк, Т. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наведено результати досліджень роботи системи місцевої витяжної вентиляції в приміщеннях сільськогосподарських комплексів. In this article the investigation’s results of drawing ventilation system’s work in the buildings of agricultural complexes are presented.