Протокол SSL, використання його вразливості спільно з елементами соціальної інженерії - Піскозуб, А. З.; Шикеринець, С. Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Здійснено аналіз захищеного протоколу SSL, використання його вразливостей спільно з елементами соціальної інженерії. Подано методи боротьби з такою вразливістю. The analysis of secure SSL protocol, the usage of its vulnerabilityy together with elements of social engineering, methods of protection against this vulnerability are been discussed in this paper.
Keywords: SSL; вразливість; соціальна інженерія; методи боротьби; людина посередині; SSL; vulnerability; social engineering; methods of defend; the man in the middle