Система автоматичного керування складським приміщенням - Яцук, Ю. В.; Павельчак, А. Г.; Бобош, М. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розроблено систему автоматичного керування складським приміщенням з використанням програмованих логічних контролерів, реалізовано та протестовано на виготовленому макеті чотири режими роботи програми. Створено автоматизоване робоче місце оператора за допомогою системи диспетчерського контролю та управління. Developed model of automatic warehouse using programmable logic controllers, implemented and tested on a breadboard four modes of the program. Created a workstation for operator using specific system supervisory control and data acquisition.
Keywords: програмований логічний контролер; макет; програма керування; система диспетчерського контролю та управління; programmable logic controller; layout; program management; supervisory control and data acquisition