Сучасний стан вивчення гравітаційного поля та топографії планет земної групи - Церклевич, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Дається короткий огляд результатів моделювання гравітаційного поля і топографії Землі, Венери, Марса і Місяця. Отримані результати інтерпретовано у межах порівняльної планетології. Дается краткий обзор результатов моделирования гравитационного поля и топографии Земли, Венеры, Марса и Луны. Полученные результаты интерпретированы в рамках сравнительной планетологии. This article presents brief overview of the results from the modeling of the gravity and topography of the Earth, Venus, Mars, and the Moon. And interprets the received results in the framework of the comparative planetology.
Современное состояние изученности гравитационного поля и топографии планет земной группы
The current knowledge of the gravity and topography of the terrestrial planets