Паронімія в українській гірничій термінології - Колган, Олена (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Стаття продовжує цикл публікацій автора з лексико-семантичних основ української гірничої термінології. У ній розглянуто питання паронімії цієї галузі, шляхів її творення та способи розрізнення термінів-паронімів у термінології гірничої справи.

The present article is one of series of articles of this author about lexical-semantic basis of Ukrainian mining terms. The subject of paronymy of this branch is studied in it as well as the ways of its forming and means of differentiating terms-paronyms among mining terms.
Keywords: 81’373; 622 (477.6)