Профілактика деліктних посягань на публічні атрибути і символи Української держави - Баїк, О. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
На основі аналізу існуючих наукових поглядів визначено цілі профілактики деліктних посягань на публічні атрибути і символи Української держави. Виокремлено суб’єкти профілактики адміністративних правопорушень, які посягають на публічні атрибути і символи Української держави. Охарактеризовано форми, рівні та види профілактики деліктних посягань на публічні атрибути і символи Української держави. На основе анализа существующих научных взглядов определены цели профи- лактики деликтных посягательств на публичные атрибуты и символы Украинского государства. Выделены субъекты профилактики административных правонарушений, посягающих на публичные атрибуты и символы Украинского государства. Оха- рактеризованы формы, уровни и виды профилактики деликтных посягательств на публичные атрибуты и символы Украинского государства. On the basis of existing scientific views the author of the article points out purposes of prevention of delictual encroachments on public attributes and symbols of Ukrainian state.Subjects of prevention of administrative offenses encroaching on public attributes and symbols of Ukrainian state are determined. The author of the article also characterizesforms, levels and types of prevention of delictual encroachments on public attributes and symbols of Ukrainian state.
Профилактика деликтных посягательств на публичные атрибуты и символы Украинского государства
Prevention of delictual encroachments on public attributes and symbols of Ukrainian state
Keywords: профілактика; адміністративні правопорушення; деліктні посягання; публічні атрибути; публічні символи; профилактика; административные правонарушения; деликтные посягательства; публичные атрибуты; публичные символы; prevention; administrative offences; delictual encroachments; public attributes; public symbols