Двосторонні оцінки для власних функцій періодичної задачі Штурма-Ліувілля - Бандирський, Б. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто застосування методу диференціювання за параметром для побудови розв’язку задачі Коші для системи звичайних диференціальних рівнянь з малим параметром у правих частинах. The application of a method of differentiation on parameter for construction of the decision of a task Cauсhy for system of the ordinary differential equations with small parameter in the right parts is considered.