Про функції та типи грошей в сучасних економіках - Джус, Ю. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Аналізуються основні функції та здійснюється наукова характеристика типів грошей в сучасних економіках. Major monetary functions in contemporary economics are being analyzed. Scientific characterization of monetary types is being elaborated.